Aici fabrica de saltele PREVI. Transport gratuit la saltelele de peste 1000 de lei!

Caută produs

SALTEA 140X200 TARE

Vă doriți o salteatare cu dimensiunile de 140x200? Sunteți exact unde trebuie!

O saltea de dimensiune 140x200 cm cu nivel de fermitate tare este concepută pentru persoanele care preferă o susținere mai rigidă și o suprafață de dormit mai fermă.

Saltelele tari oferă o susținere mai rigidă și mai fermă pentru corp, contribuind la menținerea unei poziții corecte a coloanei vertebrale în timpul somnului. Acestea pot fi benefice pentru persoanele care au nevoie de un suport mai solid sau care preferă o senzație de fermitate în timpul somnului.

Sunt concepute pentru a oferi o distribuție uniformă a greutății corpului pe întreaga suprafață a saltelei, reducând punctele de presiune și ajutând la menținerea unei alinieri corecte a coloanei vertebrale. Aceasta poate contribui la ameliorarea durerilor de spate și la promovarea unui somn mai odihnitor.  

Având o bază stabilă și solidă pentru somn, minimizează mișcările sau înfundarea în timpul utilizării. Această proprietate  poate fi benefică pentru persoanele care se simt deranjate de mișcările partenerului de dormit sau care doresc să se simtă stabile în timpul somnului.

Saltelele tari, în general, sunt mai durabile și rezistente în timp, datorită construcției lor solide și a materialelor de calitate utilizate.

Consultanta telefonica

Completati campurile de mai jos si un consultant de vanzari Previ va va contacta in cel mai scurt timp posibil.