Aici fabrica de saltele PREVI. Transport gratuit la saltelele de peste 1000 de lei!

Caută produs

Tipuri de saltele

 

Pentru a ne recupera dupa strestul cotidian, avem nevoie de un organism odihnit si relaxat. Astfel, un rol foarte important in incarcarea bateriilor, o reprezinta somnul. Acesta trebuie sa se realizeze in cele mai bune conditii pentru ca a doua zi sa ne trezim cu bateriile incarcate, odihniti si pregatiti pentru o noua zi. Calitatea somnului poate fi afectata de calitatea saltelei pe care alegem sa dormim.  Pentru a alege o saltea potrivita nevoilor noastre, trebuie sa se aiba in vedere materialul din care aceasta este realizata. Pe piata de profil se poate gasi o gama variata de saltele, ca: saltele cu arcuri, cu spuma de memorie sau cu latex.

 

Saltelele cu spuma sunt elastice si reactioneaza prompt la temperatura corporala. Acestea se muleaza perfect pe forma corpului nostru, oferindu-ne confort total pe toata perioada somnului. Avand la baza spuma cu memorie, ofera sprijin coloanei vertebrale permitand spatelui o pozitie corecta. Latex-ul este un material elastic, inovativ, ce permite saltelei sa revina la forma initiala dupa fiecare utilizare. Acestea sunt ideale pentru cei ce sufera de astm sau alte boli respiratorii, datorita faptului ca latex-ul este un material antialergic si antibacterian. Indiferent de probleme de sanatate cu care va confruntati, salteaua din latex este alegerea potrivita.

 

O alta varianta de saltea este cea cu arcuri. Aceste tipuri de saltele sunt  considerate a fi saltele de referinta, datorita faptului ca au fost primele saltele moderne produse vreodata. In procesul de executie al saltelelor se utilizeaza arcuri conectate intre ele sau arcuri individuale, invelite in saculeti.

 

Consultanta telefonica

Completati campurile de mai jos si un consultant de vanzari Previ va va contacta in cel mai scurt timp posibil.