Aici fabrica de saltele PREVI. Transport gratuit la saltelele de peste 1000 de lei!

Caută produs

Sfaturi pentru un somn linistit

 

Pentru a ne recupera dupa stresul zilnic, avem nevoie de o odihna de calitate. Pentru a evita insomniile, durerile de spate, este necesar sa acordam o mare atentie calitatii saltelei pe care dorim sa o achizitionam. Pentru ca salteaua sa fie de calitate trebuie sa se adapteze perfect la forma corpului nostru, sa absoarba total umiditatea si trebuie sa ofere protectie impotriva bacteriilor, mucegaiului si acarienilor. In plus, trebuie sa aiba in dotare o banda tridimensionala ce permite aerisirea optima a saltelei si trebuie sa ofere un nivel optim de confort si relaxare.

 

O saltea de calitate trebuie sa aiba o durata mare de viata (minim 3 ani) si sa fie executata de o firma recunoscuta produsele de calitate ce le comercializeaza. Chiar daca optati pentru o saltea de marca, pentru a beneficia de aceasta o perioada lunga de timp, trebuie sa aveti in vedere o intretinere corespunzatoare a saltelei conform cu indicatiile producatorului. Astfel, va puteti bucura de o saltea de calitate mult timp, iar somnul dumneavoastra va fi odihnitor si sanatos.

 

Salteaua se intretine prin aspirare o data la 3 luni, intoarsa o data la 6 luni si rotita o data pe luna pentru a evita deformarea. Pentru a proteja salteaua suplimentar, puteti opta pentru o husa de protectie ce previne umiditatea si atragerea de impuritati. Salteaua nu se spala sub nicio forma!

Consultanta telefonica

Completati campurile de mai jos si un consultant de vanzari Previ va va contacta in cel mai scurt timp posibil.