Aici fabrica de saltele PREVI. Transport gratuit la saltelele de peste 1000 de lei!

Caută produs

Regulament concurs

#CONCURS Valentine’s Day

Pentru că “Love is in the Air” Previ oferă un premiu în luna iubirii, de care să te bucuri împreună cu persoana iubită: un topper Aloe Vera cu spumă memory (160x200 cm).

Tot ce trebuie să faci este:

Fericitul câștigător va fi ales în mod aleatoriu prin intermediul unui generator, iar numele acestuia îl vom anunța în data de 14 FEBRUARIE.

Vom posta videoclipul cu extragerea câștigătorului pe pagina noastră.

Mult succes tuturor !!

REGULAMENT concurs Previ << Valentine’s Day – Premiu in luna iubirii >>

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului « Valentine’s Day – Premii in luna iubirii » este PREVI SRL.

Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

Campania va fi operata prin intermediul Digital Agency SRL cu sediul social in Bucuresti, Strada Lt. Gheorghe Saidac nr 8, bl 33, ap 2, sector 6. (in continuare „Digital Agency”).

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Campania se va desfasura in perioada 9 februarie – 14 februarie 2023, pe pagina de Facebook PREVI, https://www.facebook.com/PreviSrl/

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de relatii publice si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume/prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator, va puteti crea un cont nou, la adresa: https://facebook.com/

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul identificarii castigatorului.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL

Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina de Facebook PREVI. Utilizatorii se pot inscrie o singura data in concurs.

Pentru a te inscrie in concurs trebuie sa :

Concursul incepe in data de 9 februarie 2023, si se va termina pe 14 februarie 2023. Castigatorul va fi ales prin intermediul random.org , urmand sa fie anuntat in cel mai scurt timp pe wall-ul paginii Previ SRL: https://www.facebook.com/PreviSrl/ si printr-un mesaj privat. Un videoclip cu extragerea va fi postat pe pagina de facebook Previ. Castigatorul ne va trimite o poza cu premiul.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI

La sfarsitul concursului, participantul care a respectat mecanismul concursului va fi premiat cu un topper PREVI: https://www.salteleprevi.ro/topper-aloe-vera-duo-memory-4-cm-spuma-elastica-2-cm-memory-_282.html

SECTIUNEA 7. PREDAREA PREMIULUI

Castigatorul concursului va fi anuntat pe pagina https://www.facebook.com/PreviSrl/ pe data de 14 februarie 2023, fiind contactat ulterior de catre o persoana de la Digital Agency , care ii va solicita datele pentru a intra in posesia premiului. In cazul in care castigatorul nu raspunde la mesaj sau nu isi trimite datele de contact prin intermediul unui mesaj catre pagina de Facebook :https://www.facebook.com/PreviSrl/ , intr-un interval de doua zile de la anuntarea lui, atunci se va realiza o noua extragere si va fi ales un alt castigator.

SECTIUNEA 8. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 14 februarie 2023 ora 15.00, si poate inceta inainte de termen numai in cazul producerii unui eveniment de forta majora - de natura a face imposibila derularea.

SECTIUNEA 9. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook https://www.facebook.com/PreviSrl/(la Notes). Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe contul de facebook https://www.facebook.com/PreviSrl/ .

SECTIUNEA 10. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorul campaniei nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiul oferit, acestea cazand in sarcina persoanei castigatoare.

SECTIUNEA 11. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre PREVI si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

Consultanta telefonica

Completati campurile de mai jos si un consultant de vanzari Previ va va contacta in cel mai scurt timp posibil.